DJ Hermen

Biografie & Perskit

Leuk om kennis te maken! Mijn naam is Hermen en ik doe al 18 jaar datgene wat ik het leukst vind om te doen; met mijn muziek de mensen vermaken!

Op deze pagina vind je mijn “officiële” verhaal.

Hier onder vind je een download knop daarmee haal je in 1 keer alles binnen wat je nodig bent. Makkelijk toch ;-)
 
Download perskit

 
 
hermen

Biografie DJ Hermen / Persbericht

DJ Hermen (Hermen Schomaker, 1979) begon zijn loopbaan in 1997 als DJ in de roemruchte discotheek Chaperon in Musselkanaal. Als zoon van eigenaar en DJ Ben Schomaker is Hermen letterlijk achter de draaitafels opgegroeid en heeft hij de kneepjes van het vak van zijn vader af kunnen kijken.

Na Chaperon was het tijd voor een overstap naar discotheek Bermuda in Ter Apel, destijds één van de allergrootste en bekendste discotheken van Noord-Nederland.

DJ Hermen is te herkennen aan een geheel eigen draaistijl, waarbij de lekkerste nummers uit het verleden worden afgewisseld met de beste hits van nu en dit alles in een lekker dansbaar tempo.

Als geen ander weet DJ Hermen het publiek te bespelen en te betrekken bij de show; een 100% garantie voor een op en top feestje! Niet voor niets wordt DJ Hermen geboekt van Zandvoort tot Jipsingboermussel!

De afgelopen jaren draaide Hermen in verschillende toonaangevende horecabedrijven, mega tentfeesten en een grote verscheidenheid aan evenementen. Zo was DJ Hermen onder andere te zien op de open dag van FC Groningen, het hoofdpodium tijdens de Nacht van Winschoten en tijdens de door duizenden feestgangers bezochte Cascaderun in Hoogeveen.